Diensten

Als ondernemer of directeur staat u er vaak helemaal alleen voor. U moet een deel van uw tijd besteden aan het financieel management van uw onderneming, terwijl u zich liever op andere zaken wilt richten. U wilt bijvoorbeeld uw commerciƫle rol uitbouwen of uw wilt zich richten op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast wilt u strategische beslissingen kunnen nemen en heeft u daardoor behoefte aan goede managementinformatie.

De Vries in Business is beschikbaar als uw parttime financieel manager. In goed overleg bepalen wij op welke onderdelen u wordt vrijgespeeld en waar professionalisering van uw organisatie nodig is. Altijd samen met u en vanuit de onderneming. Voor langere tijd, maar niet voor meer dan noodzakelijk. Niet als een adviseur aan de zijlijn, maar door mee te doen en verantwoordelijkheid dragen.

Heeft u een tijdelijk probleem of uitdaging? Wilt u een veranderproces doorvoeren, of misschien zit u in zwaar weer? Heeft u tijdelijke uitbreiding of invulling van de rol van financieel manager of controller nodig?

De Vries in Business is op projectbasis beschikbaar als interim (financieel) manager voor die momenten dat u voor langere tijd extra gas moet geven. Dat kan zijn als u groeit en er extra inzet moet komen om de organisatie naar een hoger plan te tillen. Ook in situaties waarin het minder gaat en het spannend wordt, is De Vries in Business de partner die met u de touwtjes in handen neemt en het hoofd koel houdt.

De Vries in Business is een betrokken en ervaren adviseur voor alle ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Zijn er bijzondere situaties zoals aan- en verkoop van bedrijven of onderdelen, reorganisaties, financieringsvraagstukken, beƫindiging of starten van samenwerkingen, etc. waarbij deskundige hulp zeer welkom is, dan kan De Vries in Business u adviseren en begeleiden. Bovendien is het gewoon heel effectief om periodiek met een derde, met verstand van zaken, te sparren.

Veel ondernemers verwachten dit van hun accountant, maar hebben ervaren dat dit te vaak niet geleverd wordt. De Vries in Business brengt de ervaring van een accountant, maar heeft de focus op u en uw onderneming. Niet in plaats van uw accountant, maar naast uw accountant.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?